Beaute Neuve

Tratament pentru strălucire și întreținere

SECRETUL TRATAMENTULUI

 

PEELING DUBLU PEEL’IN / PEEL’OUT

Peel’in este un gel bogat în acizi de fructe, care separă celulele moarte de celulele tinere, iar Peel’out este o spumă exfoliantă care redă sănătatea pielii.
 

MASAJUL DE RELAXARE, CU SER DERMANOVE

Serul Derma Nove, favorizează regenerarea celulelor pielii pentru a-i conferi vitalitate şi strălucire.
 

CLARIMASQUE

Clarimasque cu vitamina C atenuează petele maronii, regenerează, conferă strălucire pielii şi uniformizează tenul.

Tratamentul bazic durează aproximativ 60 de minute. Aceasta este o procedură de curățare profundă a tenului, în care se folosesc produse din gama HIPO-SENSIBLET. Se recomandă o ședință lunară, pentru păstrarea tenului curat.

Tratamentele bazice sunt personalizate pentru fiecare tip de ten, după cum urmează:
• Tenuri cu exces de sebum
• Ten devitalizat-matur
• Ten normal si mixt
• Ten uscat si sensibil

Peelingul elimină celulele moarte care împiedică pielea să respire şi dau tenului un aspect tern, tenul dvs. îşi regăseşte frumuseţea la finalul tratamentului. Acizii AHA, în concentraţia optimă, contribuie la recrearea pielii, usor şi confortabil. Tenul este strălucitor și luminos (Creșterea coeficientului de hidratare cu 52,3% și diminuarea profunzimii ridurilor cu 49,7%).
Fața pare surprinzător de odihnită. Pielea este mai suplă și vă conferă o senzație de confort.

În mâinile experte ale Esteticienei, ingredienţii activi preţioşi, regeneranţi şi vitalizanţi ai serului Dermanove permit regenerarea celulelor. Pielea îşi regăseşte astfel aspectul întinerit.
Tratamentul Beauté Neuve se încheie prin aplicarea măştii Clarimasque, îmbogăţită cu vitamina C pentru atenuarea petelor maronii şi uniformizarea tenului. Aplicată pe o durată de 10 minute, masca regenerează, iar tenul străluceste de frumuseţe.