Age Summum

Tratament pentru reducerea semnelor îmbătrânirii

SECRETUL TRATAMENTULUI

 

TRATAMENTUL GOMMAGE DERMABRASION

Cu ajutorul scrub-ului Gommage Dermabrasion, esteticiana vă exfoliază pielea feței și a gâtului, conferindu-i un aspect reîntinerit, eliminând celulele moarte și permițînd regenerarea celulară.
 

MASAJUL ANTIRID

Mișcările efectuate exclusiv prin tehnica de masaj antirid permit pătrunderea în profunzime pielii a ingredienților activi prețioși care intră în compoziția cremei îmbogățite cu Acid Hialuronic și ADN. Pielea devine mai fermă, iar trăsăturile feței capătă un aspect reîntinerit.
 

MASCA PE BAZĂ DE PRO-COLLAGENE

La finalul tratamentului, esteticiana aplică masca specifică Masque Age Summum, îmbogățită cu concentratul Pro Colagene pentru refacerea strălucirii pielii.

Expert în îngrijirea antirid, GUINOT a creat AGE SUMMUM, un tratament care combină tehnologia cu mișcările de masaj exclusive pentru un rezultat vizibil de reîntinerire a pielii. Tratamentul AGE SUMMUM începe prin aplicarea scrub-ului GOMMAGE DERMABRASION. Acest procedeu de exfoliere cu microparticule active permite eliminarea celulelor moarte și regenerarea pielii. Încă din prima etapă a tratamentului, pielea pare mai tânără, iar liniile fine sunt estompate.

Prin mișcări experte, Esteticiana permite pătrunderea în piele a serului regenerant AGE SUMMUM, care conține cei 56 de activi biologici ai Mediului de Viață Celular ți concentratul pur de Vitamina C. Acești compuși unici care permit, în mediul de laborator, recrearea de țesut cutanat nou, regenerează eficient activitatea celulară și redau astfel o nouă viață pielii.

Tratamentul este urmat de un masaj antirid format din 15 mișcări exclusive și de aplicarea serului SÉRUM AGE SUMMUM îmbogățit cu Acid Hialuronic, care contribuie la refacerea fermității tisulare și lupta împotriva aspectului de piele lăsată. Tonusul pielii este refăcut.

Tratamentul AGE SUMMUM se termină prin aplicarea unei maști antirid cu complexul Pro-Collagene, pentru redarea strălucirii pielii. Efectul de netezire este imediat. La finalul tratamentului, pielea pare vizibil mai tânără, iar semnele îmbătrânirii sunt atenuate.