Hydradermie

Tratament Vedetă

SECRETUL TRATAMENTULUI

 

DUBLA IONIZARE

Metoda exclusiva si brevetata GUINOT care permite patrunderea ingredentilor activi de ingrijire in piele rapid si eficient.
 

OXIGENAREA

Reda stralucirea pielii favorizand oxigenarea celulelor si microcirculatia cutanata.
 

MASAJUL DE RELAXARE, CU SER

Experimentati un moment unic de relaxare, lasandu-va in voia degetelor experte ale Esteticienei dvs. Pielea isi recapata stralucirea.

Hydradermie este unul dintre cele mai populare tratamente cosmetice, pentru că implică ionizarea, un proces ce face procedura mult mai activă. Ingredienții activi de polaritate pozitivă și negativă pătrund rapid în epidermă pentru a o hidrata. Astfel, efectele sunt vizibile încă de la prima ședință.
Un alt efect este oxigenarea care favorizează microcirculația la nivelul pielii, crescându-i astfel luminozitatea.
Nu în ultimul rând, Hydradermie este o excelentă cale de relaxare, pentru că presupune și un eficient masaj facial.

Tenul este stralucitor si luminos (Cresterea coeficientului de hidratare cu 52,3% si diminuarea profunzimii ridurilor cu 49,7%).
Fata pare surprinzator de odihnita.
Pielea este mai supla si va confera o senzatie de confort.

Tratamentul este disponibil in opt versiuni in functie de obiectivele de infrumusetare si de tipul pielii:

  • Hidratare
  • Purificare
  • Antirid
  • Antirid Age Logic
  • Hranire
  • Stralucire
  • Calmare
  • Protectie solara (pregatirea / repararea pielii)

Procedeul unic de ionizare permite patrunderea rapida in piele a ingedientilor activi de ingrijire pentru rezultate exceptionale. Tratamentul HYDRADERMIE se incheie cu un masaj delicios de relaxare, care lasa tenul odihnit si luminos. Fie ca este aplicat la New York, Londra, Hong-Kong, Sydney, Toronto… Tratamentul HYDRADERMIE prezent in Saloanele de Infrumusetare de varf din lumea intreaga si este practicat doar de Esteticiene care au absolvit cu succes un stagiu de formare obligatorie.

Vă putem oferi și serviciul de Hydradermie Plus, care este imbogatit cu seruri active specifice zonei de lucru ochi (eye lifting serum), buze, bust.