Hydradermie Lift

Gimnastica facială reîntinerește tenul

 

SECRETUL TRATAMENTULUI

 

DRENAJ

Aplicarea electrozilor pentru drenaj eliberează în mod vizibil tensiunile și ameliorează microcirculația cutanată.
 

STIMULARE MUSCULARĂ

Stimularea musculară activează în mod specific mușchii feței, având un efect tonic și de lifting natural chiar după închieierea tratamentului.
 

MASAJUL DE RELAXARE

Esteticiana realizează masajul la sfârșitul tratamentului pentru a stimula pielea, pentru fermitate și tonifiere.

Tratamentul Hydradermie Lift de la Guinot realizat în Alba Iulia exclusiv la salonul Poem. Este un tratament considerat o adevărată alternativă pentru operația estetică. L-am putea numi un fel de „body building” pentru mușchii faciali, mai ales pentru cei mai puțin folosiți, care își pot pierde tonusul odată cu vârsta sau cu stresul.

Odată cu înaintarea în vârstă şi apariţia oboselii, conturul feţei îşi pierde fermitatea şi pot apărea semnele îmbătrânirii. Până acum, tratamentele „lifting” acţionau asupra structurii pielii, refăcând epiderma şi întărind derma.

Astăzi, Hydradermie Lift acţionează la un nivel mai profund, refăcând trăsăturile prin stimularea muşchilor faciali. În câteva minute, tenul dvs. este vizibil mai tânăr.

Tratamentul de încheie cu un masaj delicios de relaxare prin care ingedienţii activi preţioşi pătrund în piele, creând un efect de lifting. Hydradermie Lift este un tratament cu efect de lifting spectaculos în doar câteva şedinţe…fără injecţii!

Beneficii:
– curățare în profunzime a pielii
– drenaj anti-ageing
– stimularea mușchilor faciali
– masaj de relaxare

Acest tip de tratament este disponibil în trei variante: Hydradermie LiftHydradermie Lift pentru ochiHidradermie Lift de Lux